Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο Πήγασος Χαϊδαρίου στην κορυφή, η Θεοδωρίδου MVP


Πέμπτη, 28 Ιουν 17:02

Ο Πήγασος Χαϊδαρίου στην κορυφή, η Θεοδωρίδου MVP (ΦΩΤΟ)

ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 2012: ΝΙΚΗΤΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Ο Πήγασος Χαϊδαρίου στην κορυφή, η Θεοδωρίδου MVP (ΦΩΤΟ)
Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο κύπελο Μεταμόρφωσης, με την ομάδα του Πήγασου Χαϊδαρίου να κατακτά την πρώτη θέση της διοργάνωσης...
Στον Τελικό η ομάδα του Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου μπήκε δυνατά και αποφασιστικά στο παιχνίδι και αιφνιδίασε την ομάδα του Α.Ο Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και προηγήθηκε με 0-2 σετ (15-25 & 16-24) οι γηπεδούχοι ανασυντάχθηκαν, πάλεψαν και κατάφεραν να πάρουν το 3ο σετ 25-15 και ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.

Αλλά ο Πήγασος δεν άφησε αλλά περιθώρια αμφισβήτησης και κέρδισε το 4ο σετ με 13-25 και κατέκτησε την 1η Θέση αφήνοντας τους γηπεδούχους και διοργανωτές στη 2η Θέση του 1ου Κυπέλλου Μεταμόρφωση 2012.

Διαιτητές: Χαμπιλού Μαρία Χριστίνα, Μάνος Παναγιώτης

Α.Ο. ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Μαρμαρινός Σωκράτης): Χαψά (αρχ.), Μαστοροπούλου, Κουτσουλάμπρου, Στρατηγού, Παπαδοπούλου, Κολοβού, Ρεντούμη, Γιαννοπούλου, Θεοδωρίδου, Σπαλιώρα, Κονόμη, Κάσσου (λ), Κωστάκη (λ).

Α.Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Κιάσος Μανώλης – Καλύνης Σωτήρης): Τσακίρη (αρχ.), Ποιμενίδου Α., Κεραμίδα Β., Τζάθα Ε., Παπανικολάου Ι., Βελισσάρη Μ., Βέλλου Θ., Μαχαίρα Α., Παπουτσάκη Ν., Τσέκιου Β., Νικολάου Σ., Καλαμπάκου Α., Νικολακοπούλου Ε., (λ), Παπαδοπούλου Σ. (λ).

Ανατροπή ο Άγιος Στέφανος

Στο μικρό Τελικό η ομάδα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε με 2-0 σετ (25-18 & 26-24) αλλά η ομάδα του Α.Ο. Αγ. Στεφάνου αντέδρασε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια κερδίζοντας τα επόμενα 2 σετ (15-25 & 21-25) και έτσι όλα κρίθηκαν στο 5ο και τελευταίο σετ βρίσκοντας με 9-15 την ομάδα του Α.Ο. Αγ. Στεφάνου να κατακτάει την 3η Θέση αφήνοντας στην 4η τον Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης και όλους τους φίλους που βρέθηκαν στο Νέο Κλειστό Μεταμόρφωσης να έχουν απολαύσει ένα υπέροχο παιχνίδι με πολλές ανατροπές και ωραίες φάσεις και από τις δύο ομάδες.

Διαιτητές: Γεωργάκη, Καλοφωλιάς.

Α.Ο. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Παντόπουλος Γιώργος): Καλογερά, Τσιορμπατζή, Μπουρή, Κώνστα, Κατσανεβάκη, Συμεώνυ, Βινιεράτου, Διασάκου, Μούτου, Λέτσα, Δημούδη, Γκριτζάλη, Νικολείου (λ).

Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Καραγιάννης Γιώργος): Γραμμένου (αρχ.), Σερβέ, Φακίνου Γ., Ντάφου, Δημακοπούλου, Χρησίμου, Φακίνου Μ. (λ).

Οι απονομές

Μετά το τέλος των αγώνων η Διοίκηση του Α.Ο Δεξαμενής Μεταμόρφωσης απένειμε Τιμητική Πλακέτας στο Πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α. Κο Μυλωνάκη Αλέξανδρο για την εθελοντική προσφορά των μελών τους στο 6ο Διήμερο Τουρνουά Μίνι Volley για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επίσης και έπειτα από ψηφοφορία των προπονητών βράβευσε τις αθλήτριες που ξεχώρισαν σε 4 κατηγορίες.

MVP η Θεοδωρίδου
για την καλύτερη Πάσα η ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης
για την καλύτερη Επιθετικό η ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΓΔΑ του Γ.Σ. Α.Ο. Αγ. Στεφάνου
για το καλύτερο 
Libero η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Α.Ο Δεξαμενής Μεταμόρφωσης
M.V.P. του FINAL4 ψηφίστηκε η ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου.

 
H Διοίκηση ευχαριστεί όλες τις ομάδες που στήριξαν αυτό το νέο εγχείρημα και καταφέραμε όλοι μαζί να περάσουμε αγωνιστικά δύο μήνες χωρίς προβλήματα. Επίσης το ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α. για την βοήθεια τους και την υπομονή τους όταν μάλιστα υπήρχαν ορισμένες αλλαγές της τελευταίας στιγμής.

H διοργανώτρια όμαδα θέλησε να ευχαριστήσει τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Μεταμόρφωσης που στήριξε όλη την οργάνωση. Χορηγός επικοινωνίας  ήταν το volleynews.gr.
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
DSC01      Απονομή Τιμητικής Πλακέτας στο Πρόεδρο του ΣΥ.Δ.ΠΕ.Α.Α.Α. Κο Μυλωνάκη Αλέξανδρο για την εθελοντική προσφορά των μελών τους στο 6ο Τουρνουά Μίνι Volley για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

DSC02      Απονομή Ειδικού Βραβείου για την καλύτερη Πάσα του FINAL4 στην ΧΡΗΣΙΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης.

DSC03      Απονομή Ειδικού Βραβείου για την καλύτερη Επιθετικό του FINAL4 στην ΜΟΥΤΟΥ ΜΑΓΔΑ του Γ.Σ. Α.Ο. Αγ. Στεφάνου.

DSC04      Απονομή Ειδικού Βραβείου για το καλύτερο Libero του FINAL4 στην ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ του Α.Ο Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

DSC05      Απονομή Ειδικού Βραβείου για την M.V.P. του FINAL4 στην ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου.

DSC06      Απονομή 4ης Θέσης στην ομάδα του Γ.Σ. Απόλλων Σμύρνης.

DSC07      Απονομή 3ης Θέσης στην ομάδα του Α.Ο. Αγ. Στεφάνου.

DSC08      Απονομή 2ης Θέσης στην ομάδα του Α.Ο Δεξαμενής Μεταμόρφωσης.

DSC09      Απονομή 1ης Θέσης στην ομάδα του Α.Ο. Πήγασος Χαϊδαρίου.

DSC010    Αναμνηστική φωτογραφία όλων των ομάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου