Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ



 Κάνοντας   ένα απολογισμό για την χρονιά που πέρασε  μπορούμε να πούμε ότι παρά τα πολλά προβλήματα κυρίως γηπεδικά .ήταν  επιτυχημένη χρονιά αφού ήμασταν η μοναδική ομάδα που σε ομαδικό άθλημα καταφέραμε το στόχο μας και αυτός ήταν η άνοδος στην  α΄ κατηγορία  με εντυπωσιακή εμφάνιση 13 νίκες και 3 ήττες .  Η συμμετοχή μας σε δύο τουρνουά  όπου πήραμε την 1η θέση στο τουρνουά του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Μεταμόρφωσης  με συμμετοχή 7 ομάδων την πρώτη θέση αήττητοι  με 8-0 νίκες και 24-4 σετ ,και στο τουρνουά που διοργανώσαμε  στην αρχή της προετοιμασίας μας  την 2η θέση  με την συμμετοχή τεσσάρων ομάδων  που ήταν μάλιστα απ ό   την Α κατηγορία.
Οι ακαδημίες μας παρά το ότι δεν είχαν γήπεδο για προπονήσεις και έκανα σε έναν υπόγειο χώρο  κάτω από τις κερκίδες είχαν  αξιοπρόσεκτη  παρουσία στο τουρνουά του Νέου Κόσμου για μίνι  και ανάμεσα σε 12  ομάδες κέρδισαν τις περισσότερες νίκες.    
 Επίσης διοργανώσαμε και ένα τουρνουά με άλλες   πέντε ομάδες  παγκορασίδων έχοντας την  μικρότερη  ηλικιακά ομάδα  που σκοπό είχε να αποκτήσουν τα  παιδιά εμπειρίες ενόψει της  αγωνιστικής τους συμμετοχής στο πρωτάθλημα την νέα περίοδο.
Και όλα αυτά όταν κοντά στην ομάδα που δύο χρόνια πρωταγωνιστεί   στα πρωταθλήματα και οι ομάδες της  βρίσκονται αν το θέσουμε  σε εθνικές κατηγορίες  στην Τρίτη εθνική κατηγορία την ανώτερη από κάθε άλλη  ομαδικού αθλήματος ομάδα της πόλης μας ,δεν υπάρχει  στήριξη από κανένα  τόσο ηθικά όσο και οικονομικά. Είμαστε η μόνη ομάδα που  δεν έχουμε πάρει έστω και ένα λεπτό , από το δημοτικό  ταμείο, δεν έχουμε πάρει καν  μία φόρμα δεν  έχουμε κλιθεί  ούτε για μια επιβράβευση  για την  μέχρι σήμερα πορεία  μας.  Και ας γνωρίζουν  κάποιοι τι  έχουμε προσφέρει  εμείς  για την πόλη μας  και τι καρπώνονται άλλοι χωρίς  καμία θυσία. Ναι είναι το παράπονο μας. Ακόμα και  οικονομικοί παράγοντες της πόλης μας  προτιμούν να ξοδεύουν χιλιάδες  ευρώ στο ποδόσφαιρο και να μην κοιτάζουν  ότι γύρω τους υπάρχουν και άλλες ομάδες   που έχουν εκατοντάδες  παιδιά και που με πολύ λιγότερα μπορούν να διαφημιστούν. Εμείς  έστω και έτσι δείξαμε ότι στηρίζουμε τον επιχειρηματικό  κόσμο   της πόλης μας  αφού όλες μας   οι εκδηλώσεις  και όλες μας οι αγορές γίνονται από τα καταστήματα της πόλης μας.
Εμείς συνεχίζοντας  την προσπάθεια μας  ξεκινάμε φέτος  τρία νέα τμήματα  με καταξιωμένους προπονητές  παγκοσμίου  κλάσεως  με επιτυχίες σε  παγκόσμιο επίπεδο  γιατί μας  ενδιαφέρει  ο αθλητισμός και ο πολιτισμός   και κυρίως η νεολαία μας.
΄Οσοι  πιστεύουν ότι η προσπάθεια μας αξίζει την στήριξη τους  μπορούν να βρεθούν  δίπλα μας. Εμείς  περιμένουμε όλους  να δείξουν με έργα  αυτά που διακηρύττουν με λόγια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου