Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Ήταν η πρώτη χρονιά που κατέβηκε η ομάδα μας  στο πρωτάθλημα  της β΄ ΕΣΠΕΔΑ και παρά τα προβλήματα του πρωτάρη καταφέραμε να καταλάβουμε την  Τρίτη θέση. Σ ε ένα πρωτάθλημα  που ξεκίνησε με  εννέα ομάδες και που τελείωσε με πέντε πράγμα το οποίο πρέπει να προβληματίσει πολλούς .Η ομάδα μας  έχοντας παίκτες  που δεν έπαιζαν πέρσι μαζί  καθώς και παίκτες  που είχαν από 3-14 χρόνια να παίξουν που όμως σαν μονάδες ήταν αξιόλογοι καταφέραμε παρά τα προπονητικά  προβλήματα  να κάνουμε ένα καλό σύνολο και  να καταφέρουμε να χάσουμε παιχνίδια  μόνο από τις ομάδες που τερμάτισαν  στις δύο πρώτες θέσεις.Σε όλα τα προβλήματα πρέπει  να βάλουμε και τους  τέσσερεις σοβαρούς τραυματισμούς (τρείς από είσοδο αντιπάλου κάτω από το φιλέ και μία από κακή κατάσταση γηπέδου).Πάντως σαν πρώτη χρονιά θεωρούμε  αρκετά καλή την πορεία μας.
Το ρόστερ μας ήταν ΠΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ,ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΑΡΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ,ΚΟΤΣΙΝΗΣ  ΒΑΣΙΛΗΣ, ΜΠΛΑΒΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΤΖΟΡΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΒΟΥΛΤΣΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ,ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Σε όλα τα παιδιά  σαν διοίκηση οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για  την προσπάθεια τους . Τώρα πρώτος λόγος είναι η εύρεση ενός καλού προπονητή  πράγμα που μας έφερε πολλά προβλήματα πέρσι και σε συνέχεια αφού δούμε ποια παιδιά θα συνεχίσουν να κάνουμε τις ανάλογες προσθήκες  στην ομάδα για μια καλή πορεία. Έχουμε βέβαια ήδη ξεκινήσει  επαφές   με παίκτες  και περιμένουμε και όποιο παίκτη θέλει να  έλθει κοντά μας να επικοινωνήσει  μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου